HU EN
Két év kihagyás után tér vissza a PlayIT Show
2022. 05. 26.

A járvány miatt kétszer is el kellett halasztani a hazai gamerek pirosbetűs ünnepét, a PlayIT Show-t. Idén nyáron végre semmi sem áll útjába, megújulva ér vissza a budapesti PlayIT Show.

A startig persze még hátravan pár hét, a szervezők pedig folyamatosan fogják bejelenteni a különböző új programokat és résztvevőket, de a fontosabb tudnivalókkal nem árt már most tisztában lenni.

A PlayIT Show rendezvényt most is a megszokott helyen, vagyis a budapesti Hungexpón rendezik meg 2022. június 11-én és 12-én, mindkét nap 10:00-19:00 között. Vele párhuzamosan ugyanitt zajlik majd az első Budapest Comic Con, amit már nagyon vártak a képregényrajongók. Itt érdemes megjegyezni azt is, hogy akiknek van Comic Con jegyük, azok a PlayIT Show-ra külön belépő vásárlása nélküli is ellátogathatnak.

A jegyárak 1.500 forinttól indulnak, ezzel a jegytípussal azonban meg kell nyitnod postaládádat a későbbi promóciós ajánlatok előtt. A “normál” napijegy 4.500 forint, 2 napra pedig 8.990, ám ekkor a nem túl nagyvonalú 10 Ft kedvezmény mellett hozzádvágnak egy fülhallgatót és egyéb lootokat.

VR minden mennyiségben

A helyszínen ki lehet próbálni legmodernebb VR-eszközöket, és  segítséget kapnak azok is, akik csak most ismerkednek a virtuális valósággal. Animátorok gondoskodnak majd arról, hogy mindenkinek teljes legyen a VR-élménye.

Ghostbusters VR játék érkezik a Facebook...
Beszáll a TikTok is a virtuális valóságb...
Mindenki megtalálja kedvenc játékát
MEGNÉZEM A JÁTÉKOKAT
Ez is érdekelhet
Virtuális valóság technika segíti a gyermeksebészek munkáját a Semmelweis Egyetemen
Virtuális valóság technika segíti a gyermeksebészek munkáját a Semmelweis Egyetemen
VR szemüveg újdonságok 2024-ben
VR szemüveg újdonságok 2024-ben
Venni vagy nem venni - itt az Apple Vision Pro reklámja
Venni vagy nem venni - itt az Apple Vision Pro reklámja