HU EN

Virtuális valóság

A virtuális valósággal egy egészen új 3D-s világ nyílik meg előtted. Ez a technológia jelenti a jövőt, a játékok új generációját. Olyan élményt ad, melyről korábban álmodni sem mertél.
Ennél most nincs jobb:
a virtuális valóságtól tuti eldobod az agyad!

Hogyan működik?

Gémerek több évtizedes álma válik azzal valóra, hogy beléphetnek abba a virtuális térbe, melyben játszanak. Az élmény tényleg lélegzetelállító. Minden egyes történet, minden kaland legapróbb részlete is olyan élvezetet nyújt, melyet semmi eddigivel nem lehet összehasonlítani.
Amikor felvesszük a VR szemüveget és headsetet, szinte azonnal átlépünk egy új dimenzióba. Az indítás mindössze néhány másodpercig tart és máris a virtuális tér kellős közepén találjuk magunkat. Ahogy forgatjuk a fejünket, a kép a legkisebb késlekedés nélkül követi a mozgásunkat. Elképesztő élmény úgy körbetekinteni egy képzeletbeli világban, hogy elég csak elmozdítani a fejünket.

Eszközpark Árak

Mi ez az egész?

A virtuális valóság gondolata nem új, sőt kb. egyidős az emberrel. Az ősemberek barlangrajzai, vagy az, ahogy a sámánjuk körülugrálta a tüzet, pont azt a célt szolgálta, hogy beleéljék magukat egy fiktív valóságba. Ezt az élményt igyekeztek létrehozni a Feszty-körképhez hasonló panorámafestmények és a már 1920-tól szekrény méretű számítógépekkel (többé-kevésbé) működő szimulátorok is. Az elképzelés és a törekvés tehát nem új. A technológia viszont az. Ráadásul most egyike lehetsz azoknak, akik elsőként váltják valóra az emberiség több évszázados álmát!
A mostani csúcstechnológia VR varázsa abban áll, hogy közvetlenül beléphetsz a virtuális térbe és szabadon alakíthatod azt. Ettől a mozzanattól válik nagyon valósághűvé az élmény és - valljuk be - tesz függővé cucc. A virtuális valóságban minden lehetséges, olyan dolgok is, melyekről eddig álmodni sem mertél.MIVEL LEHET JÁTSZANI?