Eszközpark

2016 volt az áttörés éve a VR-ban, a gyártók ekkor dobták piacra csúcsmodelljeiket.  Ezután addig nem álltunk meg, míg össze nem hoztuk az ország első VR Centerét.

VR Játékok Árak
Ennél most nincs jobb:
a virtuális valóságtól tuti eldobod az agyad!

HTC Vive

Nem sokan számítottak arra, hogy a HTC újdonsága labdába fog rúgni az Oculus mellett. Annál inkább nagy lett a csodálkozás, amikor a Vive-val nagyot robbantott a gyártó. Már az első tesztelők dícsérték ezt a prémium kategóriás VR eszközt, mely képes egy sokkal interaktívabb, élménydúsabb környezetbe repíteni, mint elődjei.
A siker receptje egyébként baromi egyszerű: minél jobban hasonlít a virtuális tér a valóságra, annál több élményt ad és a HTC Vive ebben nagyon jó. A játékosok is ezt emelték ki vele kapcsolatban: játszani vele olyan, mint a valóság, csak jobb - szokták mondani. Gyere és próbáld ki te is!


VR Játékok Árak
Kitűnő vendéglátás. Maximális segítség. Lenyűgöző élmény!

Samsung Gear VR

A Samsung Gear gyakorlatilag kapudrog a virtuális valóságba. A Samsung VR szemüvege az elsők között jelent meg a piacon és sokaknak ez jelentette azt az első találkozást a virtuális valósággal, amitől függők lettek.
Így történt ez nálunk is: lehet, hogy jönnek az újabb szerelmek, de az első, mindig az első marad. Ha most először próbálod ki a VR-t, akkor itt kezdd, és még a pénztárcádba sem kell mélyen belenyúlni hozzá.


VR Játékok Árak