HU EN
Ghostbusters VR játék érkezik a Facebook metaverzumába
2022. 04. 28.

Bejelentette a Facebook, hogy  hamarosan elérhetővé tesz egy szellemirtós videójátékot, amihez mindjárt kiadott egy látványos előzetest is.

A játék a Szellemirtók világát, illetve cselekményét idézi meg a virtuális valóságban. A játékosok protonágyúkkal vadászhatnak a szellemekre, és foghatják be őket csapdákkal. Természetesen VR-headsettel a fejükön, és kontrollerrel a kezükben.

A játékban többen is együtt tudnak játszani, de kizárólag csak a Meta saját platformján lesz elérhető. Megjelenési időpont egyelőre nincs, csak a korábban is említett előzetes:

A Szellemírtók franchise-ról, számtalan bőrt lehúztak már az első film 1984-es megjelenése óta. Közülük azonban egyik sem szólt akkorát, mint az első film. A folytatása 1989-ben készült el Szellemirtók 2. címen. Közben 1986-ban tévésorozat készült a filmből Az igazi Szellemirtók címen, majd 1988-ban Ragacs, a barátságos szellem kapott egy külön sorozatot. Aztán 1997-ben A szellemirtók legújabb kalandjai címen újabb rajzfilmsorozatot készítettek. Legutóbb akkor lehetett hallani róla, amikoris újraforgatták, más történettel és női főszereplőkkel.

A mostani VR játék San Franciscóban játszódik, és az az nDreams fejleszti, aki korábban a Phantom: Covert Ops és a Far Cry VR: Dive Into Insanity játékokon is dolgozott. A játékot a Sony Pictures VR jelenteti majd meg, de egyelőre még nem tudni, pontosan mikor.

Dübörög a virtuális ingatlanok piaca
Két év kihagyás után tér vissza a PlayIT...
Mindenki megtalálja kedvenc játékát
MEGNÉZEM A JÁTÉKOKAT
Ez is érdekelhet
Virtuális valóság technika segíti a gyermeksebészek munkáját a Semmelweis Egyetemen
Virtuális valóság technika segíti a gyermeksebészek munkáját a Semmelweis Egyetemen
VR szemüveg újdonságok 2024-ben
VR szemüveg újdonságok 2024-ben
Venni vagy nem venni - itt az Apple Vision Pro reklámja
Venni vagy nem venni - itt az Apple Vision Pro reklámja