HU EN
Csapatépítő a virtuális valóságban
2022. 08. 25.

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lehet egy igazán izgalmas csapatépítő? Próbáld i új helyszínen, a virtuális valóságban.

Izgalmas csapatépítők

Kétféle hozzáállás lehet a cséges csapatépítőkhöz: van aki lelkesedik, és van aki csak egy újabb kötelező nyűgnek tartja a munkahelyen. Ahhoz, hogy a csapaépítők ne fulladjanak unalomba, érdekes új, izgalmas dolgokat kipróbálni, mert a közös élmények hozhatják leginkább össze a közösséget.

 

Ezért fontos olyan programokat találni, hogy a kollégák szívesen vegyenek részt rajta és lelkesen vágjanak bele a közös kalandokba. Ez a lelkesedés nem jön magától, főleg akkor, ha a korábbi évek csapatépítői unalomba fulladtak és nem érték el a céljukat. ha náltok is így van, akkor pont eljött az ideje valami újat kipróbálni.

 

És mi lehetne annál újabb és izgalmasabb, mint a máig gyerekcipőben járó, de korlátlan lehetőségeket tartogató virtuális valóság?

 

VR élmény határok nélkül

A mostani VR csúcstechnológia varázsa abban áll, hogy már közvetlenül beléphetsz a virtuális térbe és szabadon alakíthatod azt. Ettől a mozzanattól válik nagyon realisztikussá az élmény és. A virtuális valóságban minden lehetséges, olyan dolgok is, melyekről eddig álmodni sem mertél.

 

Nagyon sok terület igyekszik kihasználni a virtuális valóság nyújtotta lehetőségeket, de a húzóágazat a mai napig a VR játékoké. Ezért számtalan játék áll rendelkezésetekre, ha VR csapatépítőre adnátok a fejeteket. Tényleg minden megtalálható a kínálatban.

 

​​VR játékainkat úgy válogattuk össze, hogy a legkeményebb gémerek is megtalálják kedvencüket és azoknak is tudjunk valamit ajánlani, akik nem akarnak térdig gázolni a vérben. Te döntöd el, hogy mit szeretnél. Csak körülnézni egy kicsit a virtuális valóságban, vagy rögtön szétlőnél mindent, ami mozog? Csak ülnél, vagy megmozgatnád magad játék közben? Itt bármi lehetséges. Az összes játék kimaxolja a VR kínálta technikai lehetőségeket és ezért baromi izgalmas és élvezetes.

 

Természetesen csapatépítőkhöz többszereplős játékok is elérhetőek, így közösen tehetitek meg első lépéseiteket a virtuális valóságban.

Beszáll a TikTok is a virtuális valóságb...
Ebben az új ruhában a bőrünkön érezhetjü...
Mindenki megtalálja kedvenc játékát
MEGNÉZEM A JÁTÉKOKAT
Ez is érdekelhet
Virtuális valóság technika segíti a gyermeksebészek munkáját a Semmelweis Egyetemen
Virtuális valóság technika segíti a gyermeksebészek munkáját a Semmelweis Egyetemen
VR szemüveg újdonságok 2024-ben
VR szemüveg újdonságok 2024-ben
Venni vagy nem venni - itt az Apple Vision Pro reklámja
Venni vagy nem venni - itt az Apple Vision Pro reklámja