HU EN
Idén ősszel érkezik minden idők legunalmasabb videojátéka
2020. 08. 27.

Az első VR próbálkozások között szép számmal találunk repülőgép szimulátorokat. Most érkezik egy olyan játék a műfajban, ami a világ legunalmasabb videojátékának címére tör.

Az Airplane Mode egy valós idejű repülőgép szimulátor, csak nem a pilóta, hanem az utas szemszögéből. Bizony-bizony, a repülés történetének névtelen hőseiről emlékeznek meg, akik 6 órát ülnek a turista osztályon. Dögunalom.

A játékosok választhatnak, hogy hogyan próbálják átvészelni a repülés idejét: hozzáférhetnek kézipoggyászukhoz, esetleg az ülés háttámlájának babrálásával foglalatoskodnak. A monotonitást olyan rettentő izgalmak törik meg, mint a váratlan turbulencia, késés és síró babák, vagy… várjunk csak, nem nagyon van más, ennyi.

A játék persze szándékos trollkodás és egész más szemszögből közelíti meg a minél realisztikusabb élmény létrehozását, mint csillivilli társai. Szóval van létjogosultsága, azonban nem vagyunk róla meggyőződve, hogy lesz olyan mazochista, aki képes végigjátszani.

A játék pontos kiadási időponttal még nem rendelkezik, csak annyit lehet tudni róla, hogy idén ősszel, valamikor az elkövetkező három hónap során, jelenik majd meg. PC-n és Mac-en is tudunk majd vele unatkozni. Persze az is lehet, hogy némi váratlan késésre is számítani lehet.

Viszont van jó hírünk azok számára, akik már tűkön ülnek, mint egyszeri turista a középső ülésen, íme egy rövid trailer:

Persze megértjük azt is, ha több izgalomra vágynál. Ez esetben javasoljuk VR játékainkat :)

Te is lehetsz Tony Stark - legalábbis a ...
Hamarosan VR cipőben is beléphetünk a v...
Mindenki megtalálja kedvenc játékát
MEGNÉZEM A JÁTÉKOKAT
Ez is érdekelhet
Virtuális valóság technika segíti a gyermeksebészek munkáját a Semmelweis Egyetemen
Virtuális valóság technika segíti a gyermeksebészek munkáját a Semmelweis Egyetemen
VR szemüveg újdonságok 2024-ben
VR szemüveg újdonságok 2024-ben
Venni vagy nem venni - itt az Apple Vision Pro reklámja
Venni vagy nem venni - itt az Apple Vision Pro reklámja