HU EN

VR Center


Na, ezek lennénk mi. Köztünk és közted csupán annyi a különbség, hogy egy kicsit hamarabb próbáltuk ki a virtuális valóságot és kattantunk rá. Azt gondoltuk, hogy nem elég az, ha széltében-hosszában elmeséljük, milyen volt, mert ezt tényleg mindenkinek látnia kell.

MIVEL LEHET JÁTSZANI?
Ennél most nincs jobb:
a virtuális valóságtól tuti eldobod az agyad!

Látni és átélni

Mert a VR-nak pont az a lényege, hogy nem csak látod, hanem átéled azt a valóságot, mely egy-egy játékban eléd tárul. Az a baromi jó a dologban, hogy teljesen körülvesz a virutális tér, ami, hidd el, egészen elképesztő élményt ad.
Azért nyitottuk meg a Bad Chicken VR Centert, hogy a virtuális valóság bárki számára elérhető legyen. Élvezzük, amit csinálunk, és tök szívesen segítünk neked játékot választani, vagy megtenni az első lépéseket a virtuális valóságban. Mi is így kezdtük, nem is olyan rég és azóta ráéreztünk a dolog ízére.MIVEL LEHET JÁTSZANI?

Légy részese!

Azt szeretnénk, hogy te is részese legyél ennek az élménynek, ezért játékaink már egy energiaital árától elérhetőek. És sokkal jobban meg fognak pörgetni annál.
Ha a nyugati tér környékén jársz, ugorj be hozzánk és nyugodtan nézz körül. Kérdezz nyugodtan minket, vagy más játékosokat, mielőtt belevágnál a kalandba. Hidd el, ezt neked is látnod kell a saját szemeddel!MIVEL LEHET JÁTSZANI?