HU EN
Kedves Vendégeink! A játékainkon való részvételhez oltási/védettségi igazolás nem szükséges!

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÓI SZABÁLYZAT

 A Bad Chicken VR Center szórakoztató központ szolgáltatásait csoportok, és egyéni játékosok is igénybe vehetik.

 Az Bad Chicken VR Center VR eszközeit és szolgáltatásait mindenki csak saját felelősségére használhatja.

 A szolgáltatást 14 éven aluliak csak felnőtt kísérővel vehetik igénybe. 10 éven aluli gyerekeknek a játék nem javasolt. A játék díja helyszínenként, játékonként, időszakonként eltérhet, amely a játék kiválasztása során a weboldalon látható, illetve a rendszerüzenetekben feltüntetésre kerül.

 A honlapon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, a szolgáltató egyes esetekben fenntartja a foglalási időponttól és ártól történő eltérés jogát. Példának okáért ilyenek lehetnek az esetleges technikai problémák. Úgy, mint az internetkapcsolat és az áramszolgáltatás kimaradása, VR eszközök váratlan meghibásodása. A felsorolt és külön nem részletezett esetekben a szolgáltató a felhasználó tájékoztatása mellett egyoldalúan módosíthatja, vagy lemondhatja a foglalást.

 Az időpontfoglalás során Felhasználó (későbbi Játékos) által megadott adatokat a játék időpontjának azonosítása, esetleges módosítások, valamint a számla kiállítása érdekében kezeli Szolgáltató.

 Amennyiben Felhasználó feliratkozik a hírlevélre, úgy az előbbieken túlmenően Szolgáltató személyre szabott ajánlatokkal is megkeresheti őt. Felhasználó adatainak ilyen célú felhasználását bármikor megtilthatja. Amennyiben már nem tart igényt a hírlevélre, és törölni szeretné magát a hírlevél küldő adatbázisból, úgy a kiküldött hírlevek végén található „Leiratkozás” hivatkozásra kattintva teheti ezt meg. A cím ilyenkor automatikusan törlődik a rendszerből. Természetesen egyedi kérés esetén is töröljük Felhasználót az adatbázisból, mely kérését a hello@badchickenvr.hu címen jelentheti be. A tárolt adatokat harmadik félnek nem adjuk át.

 Alkoholos-, pszichoaktív anyagtól való befolyásoltság esetén a belépés nem lehetséges. Dohányzás és nyílt láng használata az egész objektum területén tilos. Mindenféle szúró, -vágó,- és egyéb sérülést okozó eszközt, fegyvernek minősülő tárgyat a játéktérbe behozni tilos. Italt, csak kupakos, zárt palackban lehet az üzletbe behozni, étel fogyasztása tilos.

 Egyes betegségekben szenvedőknél /pl. szív,- epilepszia,- pánikbetegség /, állapotukat rontó tényezők állhatnak fenn a VR eszközök szolgáltatásainak igénybevételénél.  Ezért kérjük, hogy ne játsszanak - az egészségük érdekében. Azok a játékosok, akik nem tesznek eleget az általános szabályzatban foglaltaknak, vagy nem követik a játékmesterek utasításait, azonnal kizárásra kerülnek a játék további menetéből és szükség esetén az eljárást is megindítjuk ellenük.

Általános tudnivalók rövid összefoglalása a badchickenvr.hu foglalási rendszer használatával kapcsolatban.

  1. Válaszd ki melyik helyszínünkön szeretnél időpontot foglalni.

Hegedűs Gyula utca Multiplayer VR:

  1. Válaszd ki melyik lehetőséget szeretnéd lefoglalni.
  2. Válaszd ki melyik időpontban szeretnél játszani és válaszd ki hány percet szeretnél lefoglalni.
  3. A fizetés négyféle módon lehetséges:
  1. Add meg számlázási adataidat a foglaláshoz. Ha rendelkezel bármilyen kedvezményre jogosító kuponnal, azt ebben a részben tudod megadni a „Kupon kód” mezőben. Válaszd ki a fizetési módot, majd véglegesítse a foglalást.
  2. Sikeres foglalásnál egy automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek.
  3. A foglalást lemondhatod a lefoglalt időpontod megelőző napján.