HU EN

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÓI SZABÁLYZAT

A Bad Chicken VR Center szórakoztató központ szolgáltatásait csoportok, és egyéni játékosok is igénybe vehetik.

Az Bad Chicken VR Center VR eszközeit és szolgáltatásait mindenki csak saját felelősségére használhatja.

A szolgáltatást 14 éven aluliak csak felnőtt kísérővel vehetik igénybe. 10 éven aluli gyerekeknek a játék nem javasolt. A játék díja helyszínenként, játékonként, időszakonként eltérhet, amely a játék kiválasztása során a weboldalon látható, illetve a rendszerüzenetekben feltüntetésre kerül.

A honlapon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, a szolgáltató egyes esetekben fenntartja a foglalási időponttól és ártól történő eltérés jogát. Példának okáért ilyenek lehetnek az esetleges technikai problémák. Úgy, mint az internetkapcsolat és az áramszolgáltatás kimaradása, VR eszközök váratlan meghibásodása. A felsorolt és külön nem részletezett esetekben a szolgáltató a felhasználó tájékoztatása mellett egyoldalúan módosíthatja, vagy lemondhatja a foglalást.

Az időpontfoglalás során Felhasználó (későbbi Játékos) által megadott adatokat a játék időpontjának azonosítása, esetleges módosítások, valamint a számla kiállítása érdekében kezeli Szolgáltató.

Amennyiben Felhasználó feliratkozik a hírlevélre, úgy az előbbieken túlmenően Szolgáltató személyre szabott ajánlatokkal is megkeresheti őt. Felhasználó adatainak ilyen célú felhasználását bármikor megtilthatja. Amennyiben már nem tart igényt a hírlevélre, és törölni szeretné magát a hírlevél küldő adatbázisból, úgy a kiküldött hírlevek végén található „Leiratkozás” hivatkozásra kattintva teheti ezt meg. A cím ilyenkor automatikusan törlődik a rendszerből. Természetesen egyedi kérés esetén is töröljük Felhasználót az adatbázisból, mely kérését a hello@badchickenvr.hu címen jelentheti be. A tárolt adatokat harmadik félnek nem adjuk át.

Alkoholos-, pszichoaktív anyagtól való befolyásoltság esetén a belépés nem lehetséges. Dohányzás és nyílt láng használata az egész objektum területén tilos. Mindenféle szúró, -vágó,- és egyéb sérülést okozó eszközt, fegyvernek minősülő tárgyat a játéktérbe behozni tilos. Italt, csak kupakos, zárt palackban lehet az üzletbe behozni, étel fogyasztása tilos.

Egyes betegségekben szenvedőknél /pl. szív,- epilepszia,- pánikbetegség /, állapotukat rontó tényezők állhatnak fenn a VR eszközök szolgáltatásainak igénybevételénél.  Ezért kérjük, hogy ne játsszanak - az egészségük érdekében. Azok a játékosok, akik nem tesznek eleget az általános szabályzatban foglaltaknak, vagy nem követik a játékmesterek utasításait, azonnal kizárásra kerülnek a játék további menetéből és szükség esetén az eljárást is megindítjuk ellenük.

Időpont módosítás/lemondás: A Felhasználónak legkésőbb a játék időpontja előtt 24 órával jelezni kell a hello@badchickenvr.hu e-mail címen, amennyiben nem tud részt venni a játékon, egy “Lemondás” tárgyú e-mailben. Egyéb (Facebookon, más e-mailen, telefonon stb. történő) lemondást nem áll módunkban elfogadni. A foglalás 24 órán belül már csak 2000 Ft-os felár ellenében módosítható és 5000 Ft-os felár ellenében törölhető!

 

Ajándékutalványok felhasználási feltételei:

1. Az utalvány egyszeri résztvételre jogosít az utalványon megadott számú résztvevővel, egy a www.badchickenvr.hu oldalon meghirdetett időpontok közül.
2. Az online rendszerben történő foglalás az utalvánnyal végleges, ennek visszavonása nem lehetséges.
3. Az foglalt időpont be nem tartása (igénybevételének elmulasztása) esetén a kibocsátó alternatív időpontot felajánlani nem köteles.
4. Az utalvány készpénzre nem váltható, kizárólag fizetőeszközként szolgál a fent nevezett szolgáltatás igénybevétele esetén.
5. Az utalvány vissza nem váltható, be nem cserélhető.
6. Érvényes foglalás leadásával automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
7. A Bad Chicken VR az utalvány elvesztése vagy a kuponkód harmadik személy általi szándékos eltulajdonítása révén keletkezett anyagi kár esetében felelősséget nem vállal.
8. Esetleges módosítások esetén az üzemeltető adminisztrációs költséget számíthat föl.
9. Az ajándékutalvány a kibocsátás napjától számított 1 éven belül érvényes, az érvényesség meghosszabbítása utólag nem lehetséges.

Általános tudnivalók rövid összefoglalása a badchickenvr.hu foglalási rendszer használatával kapcsolatban:

  1. Válaszd ki melyik helyszínünkön szeretnél időpontot foglalni.

Hegedűs Gyula utca Multiplayer VR:

  1. Válaszd ki melyik lehetőséget szeretnéd lefoglalni.
  2. Válaszd ki melyik időpontban szeretnél játszani és válaszd ki hány percet szeretnél lefoglalni.
  3. A fizetés háromféle módon lehetséges:
  1. Add meg számlázási adataidat a foglaláshoz. Ha rendelkezel bármilyen kedvezményre jogosító kuponnal, azt ebben a részben tudod megadni a „Kupon kód” mezőben. Válaszd ki a fizetési módot, majd véglegesítse a foglalást.
  2. Sikeres foglalásnál egy automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek.
  3. A foglalást lemondhatod a lefoglalt időpontod megelőző napján.